Ga naar de inhoud

Met trots presenteren wij ons nieuwe platform

Misschien heeft u het al gemerkt doordat onze offertes en opdrachtbevestigingen er anders uitzien. Na een paar weken wennen en de nodige stress, kunnen wij met trots delen dat wij live zijn met ons gloednieuwe platform – een gamechanger die onze klanten in staat stelt om hun projecten met gemak te beheren, van begin tot eind.

Een Revolutie in Vertaalmanagement: Uw Projecten, Uw Controle

Met ons nieuwe platform geven we onze klanten de touwtjes in handen zoals nooit tevoren. Nu kunnen ze moeiteloos projecten initiëren, offertes aanvragen, goedkeuren of afwijzen, en zelfs real-time rapportages bekijken. U heeft zo niet alleen meer controle, maar ook meer gemak. Door middel van automatisering kunnen we nu taken sneller en efficiënter afhandelen, waardoor de doorlooptijd van projecten aanzienlijk wordt verkort.

Zie hieronder een korte preview van onze klantomgeving:

Ervaar Het Zelf: Plan Nu Een Demo In!

Benieuwd naar wat ons nieuwe platform voor uw bedrijf kan betekenen? Plan dan snel een demo in. Ons team laat je graag alle ins en outs zien, zodat u direct kunt profiteren van de voordelen die ons platform te bieden heeft. Of u nu nieuwsgierig bent of al een glimp hebt opgevangen van de veranderingen in onze offertes en opdrachtbevestigingen, we staan klaar om u te verwelkomen in de toekomst van moeiteloos vertaalmanagement.

Meer weten?

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over ons nieuwe platform.

Meer nieuwsberichten