Ga naar de inhoud

Ricky Mahajan

Projectmanager / vertaler

Ricky is vlak voor de kerstdagen bij ons begonnen. Omdat wij hybride werken, is het geen probleem voor ons dat hij op Gran Canaria woont. Het is daar een uurtje vroeger, dus werkt hij van 10.00 tot 18.30. Superhandig, want zo is er altijd iemand die aan het eind van de dag nog projecten kan oppakken.

Ricky is 39. Hij woont samen met zijn vriendin en ze hebben een zoontje.

Ricky heeft 14 jaar ervaring als internationale projectmanager. Hij werkte onder andere voor Pactera, een groot vertaalbureau uit Beijing met klanten als Huawei, en voor het Amerikaanse bureau New World Medium. Hij brengt dus een bak ervaring met zich mee waar wij van kunnen profiteren. Daarnaast weet hij van aanpakken en is hij oplossingsgericht.

Door zijn meertalige achtergrond en zijn masteropleiding vertalen, kan hij ook als vertaler worden ingezet. Een aanwinst dus.

Meer weten?

Neem contact met Ricky op voor een nadere kennismaking

Meer nieuwsberichten

Tekom

Snellere levertijden bij Tekom 

Snellere levertijden bij Tekom Aandacht voor vakmanschap: snelle en betrouwbare service Bij Tekom streven we altijd naar hoge kwaliteit en klanttevredenheid. Recent ontvingen we feedback

Tekom

Nieuw bij Tekom: de ChatGPT-service

Nieuw bij Tekom: de ChatGPT-service Generatieve AI is the talk of the town en kan ons allemaal tijd en geld besparen. Ook voor vertalingen is