Ga naar de inhoud
Home » kpmg

kpmg

Onlangs hebben wij de website van KPMG Meijburg & Co vertaald van het Nederlands naar het Engels.

KPMG Meijburg & Co is gespecialiseerd in juridische en fiscale vraagstukken. Iedere organisatie is anders en ieder belastingvraagstuk vereist een specifieke aanpak. Daarom levert KPMG Meijburg & Co altijd maatwerk.

VERTAALWERK OP HET HOOGSTE NIVEAU

De teksten op de website bestonden uit hoogwaardige inhoudelijke en fiscaal-juridische teksten. Bij Tekom hebben we vertalers die gespecialiseerd zijn in juridische teksten. Na het vertalen werden de vakinhoudelijke teksten gereviewd door de diverse partners en fiscalisten bij KPMG Meijburg & Co.

PRETTIG LEESBAAR

Een van de grootste uitdagingen was om de teksten ook prettig leesbaar te maken voor een breder publiek. Tevens moesten de teksten geoptimaliseerd zijn voor SEO. Alles bij elkaar een uitdagend project met een geslaagd resultaat.

“De samenwerking met Tekom verliep prima. Vooraf werden heldere afspraken gemaakt over verwachtingen en doorlooptijden. En belangrijker nog: de afspraken werden altijd nagekomen! Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat.” – Jacqueline Moison, senior communicatieadviseur

PROJECTDETAILS

Operator with bobbin of carbon fibre in carbon fibre production facility

Eriks

ERIKS kiest voor Tekom als vertaalpartner. Alle handtekeningen zijn gezet....

Read More
African family

Mindwize

Tekom is al meer dan 17 jaar de vertaalpartner van...

Read More