Ga naar de inhoud
Home » Topbloemen

Topbloemen

Topbloemen website vertaling

Wij vertalen alweer sinds 2008 voor Topgeschenken Nederland B.V. De bekende geschenkenleverancier is met haar merk Topbloemen.nl, de nummer één leverancier van bloemen, niet alleen in Nederland, maar ook in België actief. Voor Topbloemen.be hebben we onlangs de nieuwe content voor de website in het Belgisch-Frans vertaald.

Topbloemen.nl is in 1999 gestart als zelfstandige internetbloemist en is uitgegroeid tot marktleider op het gebied van het bezorgen van bloemen. Topgeschenken Nederland B.V. gaat inmiddels veel verder dan het bezorgen van bloemen alleen. Cadeaus, taarten en fruit voor elke gelegenheid voor zowel de zakelijke als particuliere markt, kunnen door heel Nederland worden bezorgd.

Bij de vertaling van een website voor een e-commerce partij als deze is vooral de vindbaarheid belangrijk, maar de teksten moeten ook tot koop aanzetten. Dit betekent dat je rekening houdt met waarop wordt gezocht binnen het Belgisch-Franse taalgebied. Ook moeten de teksten de Belgisch-Franse markt aanspreken. 

PROJECTDETAILS

Operator with bobbin of carbon fibre in carbon fibre production facility

Eriks

ERIKS kiest voor Tekom als vertaalpartner. Alle handtekeningen zijn gezet....

Read More
African family

Mindwize

Tekom is al meer dan 17 jaar de vertaalpartner van...

Read More