Ga naar de inhoud
Home » The LunchBox

The LunchBox

De Auto Indexer (The Lunchbox) is een nieuw stukje technologie van Peinemann Equipment. The LunchBox is een app waarmee elk pneumatisch apparaat draadloos bestuurd kan worden. Voor dit project hebben wij de handleiding vertaald naar het Nederlands.

Peinemann Equipment is een bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwikkelen, maken en verkopen van hydraulische schoonmaakmachines voor de industrie. Door het ontwikkelen van The LunchBox zijn leidingen en kabels tussen de besturingsconsole en het apparaat overbodig. Dankzij deze draadloze besturing kunnen gebruikers het apparaat vanaf een grotere afstand bedienen, wat de veiligheid vergroot.

Voor onze projectmanagers was dit een uitdagend project. Eerst hebben we het bronbestand omgezet van pdf naar Word en daarna met de klant afgestemd welke pagina’s wel of niet vertaald moesten worden.

Daarnaast had de vertaling zoveel spoed, dat we uiteindelijk twee vertalers tegelijkertijd hebben ingezet om de deadline te halen. De vertalers hebben onderling contact met elkaar gehouden om de terminologie te bespreken en de consistentie te behouden. Na het vertalen is de handleiding zorgvuldig nagekeken door een revisor.

PROJECTDETAILS

Operator with bobbin of carbon fibre in carbon fibre production facility

Eriks

ERIKS kiest voor Tekom als vertaalpartner. Alle handtekeningen zijn gezet....

Read More
African family

Mindwize

Tekom is al meer dan 17 jaar de vertaalpartner van...

Read More