Ga naar de inhoud
Home » VanDrie Group

VanDrie Group

VanDrie Group | vertalingen, tolken, taaltraining van Tekom

Tekom werkt alweer zo’n 20 jaar voor de VanDrie Group. We beschouwen onszelf als hun partner op het gebied van meertalige communicatie. We verzorgen vertalingen, leveren tolkdiensten en taaltrainingen. Recent hielpen wij hen met tolken in zeven talen voor hun pop-uptent waarin voorlichting werd gegeven over vaccinatie tegen Covid-19 voor hun internationale team.

VanDrie Group is een degelijke kwaliteitsleverancier op het gebied van kalfsvlees en rundvlees. Ze wil graag goed voor haar mensen zorgen. Daarom organiseerde ze in samenwerking met de GGD een pop-up locatie voor voorlichting over vaccinatie. De medewerkers hebben diverse nationaliteiten. Om ervoor te zorgen dat ze goed werden voorgelicht waren er Engelse, Poolse, Hongaarse, Roemeense, Bulgaarse, Litouwse en Turkse tolken aanwezig.    

Naast een project als dit leveren wij vertalingen in elke gewenste taal voor de diverse afdelingen van de VanDrie Group. Of dit nu gaat om de interne communicatie, om juridische documenten of om teksten voor de marketingafdeling: ze kunnen bij ons terecht.

PROJECTDETAILS

Operator with bobbin of carbon fibre in carbon fibre production facility

Eriks

ERIKS kiest voor Tekom als vertaalpartner. Alle handtekeningen zijn gezet....

Read More
African family

Mindwize

Tekom is al meer dan 17 jaar de vertaalpartner van...

Read More