Home vertaalbureau > financiele-vertaling

financiele vertaling Tekom Vertalers, uw brug naar de wereld

ISO-gecertificeerde financiële vertalingen

vertalingen van sublieme kwaliteit  Sublieme kwaliteit

ISO-certificeerde vertalingen   Scherpe prijs

 ISO-certificering

Altijd 2e controle van uw vertaling  Altijd een tweede check


 

Waar zijn wij goed in?

Bent u op zoek naar een goede financiële vertaling voor uw bedrijf of situatie. Dat kan. Vier redenen om voor Tekom te kiezen:

Financiële vertaling | vertaalbureau | Tekom Vertalers

Financiële specialisten

Financiële vertalingen | vertaalbureau | Tekom

Meer dan 40 jaar ervaring

Financiële vertalingen | vertaalbureau | Tekom

Vertrouwelijk

Financiële vertalingen | vertaalbureau | Tekom

2000 woorden per werkdag

Pascale aan het woord

beëdigd vertaalster

"Het Nederlands is heel gestructureerd en precies, een uitstekende taal voor een duidelijke communicatie in de zakenwereld"

ISO-gecertificeerde financiële vertalingen

ISO 17100:2015-GECERTIFICEERD

Onze werkwijze voor financiële vertalingen is ISO 17100:2015-gecertificeerd. De ISO 17100:2015-norm is een internationale norm voor vertaaldiensten. De eisen van deze norm hebben betrekking op het kennisniveau van de vertalers, de kundigheid van het projectmanagement, het inzetten van kundige revisoren en de workflow. Tekom Vertalers wordt jaarlijks ge-audit door het gerenommeerde keuringsinstituut Kiwa.

Het vertaalbureau voor financiële vertalingen

Financiële vertalingen is een vak apart. Voor een goede vertaling daarvan zijn de juiste financiële terminologie en een brede economische kennis nodig. Het vertaalbureau Tekom heeft een team van financieel gespecialiseerde vertalers voor onder andere jaarverslagen, beursberichten, winst- en verliesrekeningen, fiscale documenten, accountantsverklaringen, kwartaalrapporten, jaarrekeningen, thesauriebewijzen, derivaten, business- en investeringsplannen. Door de jaren heen heeft ons vertaalbureau een database met financiële terminologie opgebouwd.

Een goede financiële vertaling

Voor het maken van een goede financiële vertaling is kennis nodig. Het financiële jargon is zo specifiek dat een leek een pittig financieel document simpelweg niet zal begrijpen of verkeerd zal interpreteren. Zeker met vertalingen kan dit catastrofale gevolgen hebben. U doet er dus goed aan een financiële specialist in te schakelen voor uw vertaling. Bij Tekom Vertalers werken dergelijke financiële specialisten. Ze vertalen in hun moedertaal, waarna er een revisie door een tweede vertaler plaatsvindt. U kunt er dus op vertrouwen dat uw financiële stukken bij ons in goede handen zijn.

Vertrouwelijk

Uw financiële stukken zijn bij ons in goede handen. Alle medewerkers bij ons bedrijf zijn contractueel tot absolute geheimhouding verplicht. Ons vertaalbureau beschikt over geavanceerde beveiligingssystemen en alle data wordt gecertificeerd vernietigd. U kunt ons met een gerust hart uw vertrouwelijke documenten toesturen. Wij dragen er zorg voor dat deze documenten met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden behandeld. U doet er wel goed aan uw documenten versleuteld te sturen en ons het wachtwoord apart door te geven.

Ervaring

Ons vertaalbureau heeft ervaring met het vertalen van jaarverslagen, financiële rapporten, beursberichten, begrotingen,  winst- en verliesrekeningen, fiscale documenten, accountantsverklaringen en andere financiële stukken. Wij vertalen voor beursgenoteerde ondernemingen, financiële adviseurs en accountantskantoren. Onze vertalers zijn veelal werkzaam geweest in de financiële wereld of hebben een economische achtergrond.

Onze kracht

"Wij vertalen
sinds 1976
in 74 talen, met
748 vertalers"
vertalingen | vertaalbureau
 • “Het is prettig dat we naast de meer gangbare talen, zoals Engels, ook bij Tekom terecht kunnen voor minder veelvoorkomende talen zoals Indonesisch.”

  Spectrum Advocaten Wouter Schellart, https://spectrumadvocaten.nl/nl
 • “Onze geïntegreerde productieketen, VanDrie Group, richt zich op meer dan 60 landen in de wereld. Tekom Vertalers vertaalt al jarenlang voor ons in ruim 25 talen, goed te weten dat ze gebruik maken van native speakers en een woordenlijst met vakjargon bijhouden”

  Stichting Promotie Kalfsvlees  Patricia van Krieken, http://www.kalfsvlees.nl
 • “Al meer dan 15 jaar is Tekom het vaste vertaalbureau van HMSHost International BV. 
In het begin hebben ze voornamelijk veel Engelse vertalingen gedaan, maar tegenwoordig ook steeds meer voor onze horeca outlets op de airports in landen zoals Rusland en Turkije. 
Onze ervaring met Tekom is dat ze snel en klantgericht werken, en ze beloven geen dingen die ze niet waar kunnen maken. Ze werken gestructureerd en denken met ons mee!”

  HMSHost Schiphol Airport - Diana Rodermond, http://netherlands.hmshost.com
 • “Wij werken al sinds onze oprichting met Tekom Vertalers, een vertaalpartner die verder gaat en in oplossingen denkt. Tekom heeft zich keer op keer bewezen ondanks onze steeds strengere veiligheids- en kwaliteitseisen”

  People Intouch Rolf Thung, http://www.speakup.eu/nl/home
 • “Tekom is een betrouwbaar vertaalbureau waar ik al een aantal jaar mee samenwerk voor Engelse vertalingen. Ze zijn secuur, klantvriendelijk en punctueel met een goede prijs-kwaliteitverhouding.”

  De Hillenraad100 Anita Bassie, http://www.hillenraad.nl
 • “Persoonlijke aandacht, prima vertalingen, tijdige aanlevering met de gewenste opmaak… a job well done!”

  De Vlamboog Michiel Koetsier, http://www.vlamboog.nl
 • “Dutch Flower Group (DFG) werkt sinds een geruime periode voor haar internationale vertaalwerkzaamheden nauw samen met Tekom Vertalers. In zowel de kwaliteit van de vertalingen als in de gewenste flexibiliteit en doorlooptijd hebben zij zich voor DFG als betrouwbare partner bewezen.”

  Dutch Flower Group (DFG) , http://dfg.nl

Financiële vertalingen, wij staan voor u klaar. Volledig ontzorgd uw ambities verwezenlijken.

U kunt bij Tekom Vertalers ook terecht voor vertalingen in andere vakgebieden.

Technische Vertaling

Technische
vertalingen

juridische vertaling

Juridische
vertalingen

Marketing
vertalingen

financiele vertaling

Financiële
vertalingen

Website Vertaling

Website
vertalen

Menutext Vertaling

Menukaarten
vertalen

ISO-gecertificeerde juridische vertalingen

ISO 17100:2015-gecertificeerd

Onze werkwijze is ISO 17100:2015-gecertificeerd. De ISO 17100:2015-norm is een internationale norm voor vertaaldiensten. De eisen van de norm hebben betrekking op het kennisniveau van de vertalers, de kundigheid van het projectmanagement, het inzetten van kundige revisoren en de workflow. Tekom Vertalers wordt jaarlijks ge-audit door het gerenommeerde keuringsinstituut Kiwa. Kiwa waarborgt dat we aan de eisen van ISO 17100:2015 voldoen. Wij leveren ISO-gecertificeerde financiële vertalingen 74 talen.

Professionele financiële vertalingenSublieme kwaliteit en een scherpe prijs

De financiële vertalers waar wij mee werken hebben allemaal minimaal een hbo-opleiding afgerond en de nodige ervaring. Het zijn gespecialiseerde professionals. Het vertalen van financiële documenten vereist vakkundig kennis. Iets waar je niet op wilt besparen.

Website Vertaling
SEO-gespecialiseerde website vertalingen

De vertalers van Tekom hebben een training gevolgd bij de SEOguru voor het schrijven van geoptimaliseerde websiteteksten en SEO-onderzoek. Tekom Vertalers specialiseert zich naast financiële vertalingen, ook in websitevertalingen. Wij zijn de vaste vertaalpartner van DTG. Tekom Vertalers kan uw website voor u in elke gewenste taal vertalen, waarbij we rekening houden met de vindbaarheid van uw website. Hierbij gebruiken we de gewenste zoekwoorden zodanig dat uw website beter vindbaar wordt. Tekom Vertalers kan tevens een zoekwoordenonderzoek voor u uitvoeren. Uiteraard komt er meer kijken bij SEO, hierover kunnen wij u ook adviseren.