Van vacature tot afvloeiingsregeling

Bij vertalingen worden soms zulke blunders gemaakt. Het gevolg: onbegrip, hilariteit of erger, zaken die worden afgeblazen omdat de andere partij hoog in de gordijnen zit. Dat zal u met Tekom International niet gebeuren. Ons specialisme: taal, context, achtergrond, feiten, emoties en kennis van gebruiken. En onze check, check, dubbelcheck.

VERTAALPARTNER VOOR HR AFDELINGEN

Tekom International is een internationaal opererend vertaalbureau dat al meer dan 45 jaar vertalingen levert. Wij mogen ons met recht de allround specialist noemen op het gebied van vertalingen voor HR afdelingen en bureaus. Het vertalen voor HR is zeer divers. Dit kan gaan om het vertalen van vacatures, maar ook van kandidaatprofielen, arbeidscontracten, personeelshandboeken, autoregelingen, enzovoort.

DE UITDAGING

De uitdaging bij het werken voor HR is dat het zeer divers kan zijn. De soorten teksten kunnen bijhoorlijk juridisch zijn, tot zelfs technisch, wanneer het gaat om bijvoorbeeld veilig gebruik van machines binnen de organisatie. 

U moet er uiteraard niet aan denken dat een bepaalde regeling niet goed wordt vertaald. De gevolgen zijn verstrekkend. 

U zoekt dus een professionele vertaalpartner die van alle markten thuis is, maar bovendien goed uit de voeten kan met het juridische aspect van de regelingen.

VACATURETEKSTEN VERTALEN

Een pakkende vacturetekst bepaalt de kwaliteit en kwantiteit van de kandidaten. Recruiters stekken veel tijd en energie in een goede vacaturetekst. Dan moet de vertaalde tekst natuurlijk ook wel overkomen. Vertalingen waarmee de boodschap binnenkomt, is onze kracht. Dit zetten we in bij marcom vertalingen, maar ook bij de vertaling van uw vacature.

HELDERE PROFIELEN

Wij leveren professionele vertalingen in alle talencombinaties van de profielen van uw kandidaten. Bij het vertalen van een cv of kandidaatprofiel is het belangrijk dat de vertaler kennis heeft van het opleidingsysteem van het ‘bronland’. Het opleidingenlandschap kan per land verschillen, maar het moet voor de lezer van de doeltekst natuurlijk wel duidelijk zijn wat de kandidaat precies voor achtergrond heeft.