Ga naar de inhoud

Stage MT/AI bij Tekom International

Tekom International bestaat al sinds 1976 en is opgericht door de ouders van de huidige eigenaar. Het is een boetiek LSP met een zeer diverse klantenkring. Wij bieden vertaaldiensten in tachtig talen en een breed scala aan vakgebieden. Ons team bestaat uit een hecht team van vijf projectmanagers. Wij werken allemaal hybride en zijn slechts zelden op ons kantoor in Hoofddorp. Overleg doen we via Teams en Miro. Iedereen bij Tekom is open en helpt je graag op weg bij vragen.

Omschrijving van de stage

Wij zijn bij Tekom bezig om een aantal zeer ambitieuze stappen op het gebied van technologische innovatie te zetten. Op dit moment werken we aan het uitrollen van een nieuw projectmanagementsysteem waarin vergaande project automation zit.

In Q2 van dit jaar gaan we met een aantal andere nieuwe programma’s werken en integreren we AI in onze dagelijkse werkwijze. Wij zijn dus druk bezig met de migratie naar het vertaalbureau van de toekomst en zoeken een flexibele, enthousiaste stagiair die ons in deze spannende tijd kan ondersteunen. Dit kan heel breed zijn; projectmanagement, full-postediting, implementatie-ondersteuning. Het idee is dat je meedraait en meedenkt met het team.

Gewenst resultaat

Aan het eind van je stage zijn er een aantal grote stappen in de implementatie gezet en heb je hier een mooie bijdrage aan kunnen leveren.

  • Vergoeding € 350 per maand
  • Standplaats Hybride (ons kantoor zit in Hoofddorp)
  • Startdatum in overleg, bij voorkeur vanaf maart.

Solliciteer nu

Vul het onderstaande formulier in om te solliciteren.